top of page

QUI SOM

L’Estudi de Dansa Retahila.som és una escola de dansa situada al carrer Pont del Treball nº6 de Barcelona (Barri de Sant Martí) que treballa amb més de 70 alumnes des de l’any 2002.

Al capdavant es troben l’Olga Ponce González i el Moisés Ramos Bersabé, ballarins professionals en actiu i docents de la dansa. Titulats en Pedagogia de la Dansa i Coreografia i interpretació de la Dansa a nivell docent respectivament, al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

A ells s’hi afegeix ara l’Albert López Vivancos, actor, director teatral i escriptor, amb una àmplia experiència en el món de les arts escèniques tant a nivell nacional com internacional i que també exerceix de docent de teatre de fa més de vint anys.

Els tres són artistes del Programa MUS-E de la Fundación Yehudi Menuhin-España, que  apropa les arts a les escoles com a eina que afavoreix la integració social, educativa i cultural dels alumnes i les seves famílies. Aquest Programa té el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Consorci d’Educació de Barcelona i de diferents ajuntaments de Catalunya.

Són els nostres objectius:

  • Fomentar l’interès envers la dansa i el teatre i atendre l’àmplia demanda social de cultura artística pràctica.

  • Procurar una formació teòrica i pràctica que permeti gaudir de la dansa i el teatre.

  • Adequar la programació de l’ensenyament als interessos, la dedicació i el ritme d’aprenentatge de l’alumne.

  • Crear un entorn afavoridor del foment de la pràctica, a nivell d’aficionat, de la dansa i el teatre.

  • Descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals en l’àmbit de la dansa i el teatre.

  • Preparar els alumnes per un futur laboral en l’àmbit de la dansa i el teatre.

  • Obrir les especialitats de dansa i teatre més actuals al públic jove.

  • Fer de la dansa i el teatre una activitat dinamitzadora de la vida cultural del barri.

bottom of page